Известие

Collapse
No announcement yet.

Може ли да се присади двигател 3.2 в 147 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Може ли да се присади двигател 3.2 в 147 1.6

имам 147цата от две години, преди имах по бърза кола и постоянно ме влече натам. Не мога да и взема никакви пари а съм налял една камара и се чудя дали е възможна такава комбинация. Ако някой се навие да ми докара двигател от ГТА какво трябва да взема и колко би струвало на части. Имам добри приятели които с редовни почерпки сигурно ще успеят да свършат останалото

Трябват ти двгто със ск кут, жилата и панела на скоростите, екуто и двата снопа електроника, полуоските, главините със спирачните апарати, сите генерации по колата, радиатора, и това е за 156, и това при положение че съм изтървал поне 2-3-4-5-6 неща да спомена, и при положение че при 147 по мое мнение е малко по кофти цялото изпълнение......това по скромната ми сметка нахвърляна докато ти пиша тва мнение, при положение че няма да си го правиш ти, и ще платиш на някой от малкото който имат ноу - хауто да ти го прехвърлят, ще ти излезе поне 10-11 бона, в един от приятните за тебе варианти.......много са......знам......откажи се......по добре иди до джърмани или Италия и си намери цяла ГТА.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Примерно да добавя към списъка и бензинова помпа и самото окачване пружини амортисьори, джанти 17" защото на спирачните апарати на ГТА по малки не стават възможно е примерно и стабилизиращите щанги на ГТА да са различни по дебели демек
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

Пич - с 2 думи сменя се почти сичко, освен рамата.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Пич - с 2 думи сменя се почти сичко, освен рамата.....
          Затова по добре си продай твоята и си купи нова! Това май е най-добрия вариант...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мерси много. Значи всичко може да е ОК, но ми трябва цяла предница, ск. кутия с жилата и лоста и ECUто. Ако взема 3.2 от ГТ пак е същото или греша? Джанти имам два комплекта 17ки с нови гуми. Затова и не ми се продава. Да ми дадат най-много 4000 лв. и то ако въобще някой се навие да я купи. Пълно е с 2литрови, по нови на години. Говорих с едни познати които внасят части и казаха че не е проблем да ми намерят 3.2двигател със скоростите и другите неща, но май имат предвид да го свалят от първата срещната кола с такъв двигател, а ако не е от ГТА или ГТ май при мене няма да стане?

Comment

и аз ще те посъветвам да не си слагаш главата в торбата сам...излишни главоболия са това според мен.Все нещо ще има да издиша и ще пръскаш пари докато не ти писне
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

По-скоро можеш да си докараш едно Фиатче купе турбо от Англия и да го използваш за донор. Определено излиза по-евтино, а има и хора с такава манипулация във форума.
                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                X